Verkeerstellingen

Eén van de kernactiviteiten van IGS is het uitvoeren van verkeerstellingen door middel van telslangen. Wij hebben ruim 400 verkeerstellers in ons beheer. Onze medewerkers zijn zeer ervaren in het bepalen van de meest ideale meetlocatie in een opgegeven wegvak en zijn zeer geroutineerd in het installeren van de kasten. IGS onderscheidt zich op een aantal vlakken van andere aanbieders in deze markt:

  • Wij werken o.a. met ons eigen fabrikaat verkeersteller en software en hebben dus enorm veel expertise in de mogelijkheden ervan
  • Wij kunnen overal in Nederland en België 50 locaties plaatsen op één dag
  • Bij grote projecten werken we vaak in sessies, waarbij apparatuur telkens verplaatst wordt
  • Indien er onverhoopt, door wat voor oorzaak ook, uitval van gegevens is, dan verlengen wij gratis de telling met maximaal 1 week
  • Na afloop van een telling worden alle gegevens door onze medewerkers gecontroleerd, en bij afwijkingen of onderbrekingen wordt de oorzaak gemeld.

Op deze manier kunnen wij vlot nauwkeurige cijfers aanleveren en onderbrekingen in de gegevens tot een minimum beperken.

De telapparatuur kan worden gehuurd of wij kunnen apparatuur van de opdrachtgever plaatsen. Inbegrepen is ook de verwerking van de data, maar ook hierin zijn wij zeer flexibel; vrijwel alles is mogelijk.

Bijvoorbeeld:

  • IGS verhuurt en installeert de apparatuur en levert de telgegevens aan op papier en via e-mail
  • IGS verhuurt alleen de apparatuur
  • IGS installeert de apparatuur van de opdrachtgever en levert de telgegevens aan
  • IGS installeert de apparatuur van de opdrachtgever, aangevuld met gehuurde apparatuur

Installatie Groep Spijkenisse levert verkeerstellers en verricht verkeerstellingen door de gehele Benelux. Hiervoor gebruiken we de meest geavanceerde appa­ratuur van gerenommeerde leveranciers zoals Dinaf en Metrocount.

U hoeft van te voren geen opgave te doen van bijvoorbeeld de snelheidsgroepen en klassen van de voertuigen. Dit overleggen wij met u voordat wij de rapportage gaan uitwerken. Wij bieden Flexibiliteit in de rapportage fase.

Alle verkeerstellingen die uitgevoerd worden door ons omvatten de installatie van slangen en tellers, controle, demontage en de rapportage van gegevens.

Download IGS – leaflett verkeerstellingen

Verkoop en verkeerstellingen:
Dennis Holsteijn (Sales)
Email: dennis@igspijkenisse.nl
Tel: 06-51522397

Comments are closed.