Verkeerstellingen

 

In een ideale wereld beweegt iedereen zich zon­der hinder van A naar B. Helaas blijkt dit in in de praktijk niet altijd mogelijk. Factoren zoals de toenemende verkeersintensiteit zorgen niet alleen voor overlast, maar brengen ook extra kosten en belasting van het milieu met zich mee. Het vinden van oplossingen voor deze problemen begint met het verzamelen van de juiste informatie.

Installatie Groep Spijkenisse levert verkeerstellers en verricht verkeerstellingen door de gehele Benelux. Hiervoor gebruiken we de meest geavanceerde appa­ratuur van gerenommeerde leveranciers.
Deze apparatuur slaat iedere passage op waardoor het mogelijk is om achteraf iedere gewenste rapportage te maken.

U hoeft van te voren geen opgave te doen van bijvoorbeeld de snelheidsgroepen en klassen van de voertuigen. Dit overleggen wij met u voordat wij de rapportage gaan uitwerken. Wij bieden Flexibiliteit in de rapportage fase.

 

 

 

Alle verkeerstellingen die uitgevoerd worden door ons omvatten de installatie van slangen en tellers, controle, demontage en de rapportage van gegevens.

Werkwijze verkeerstellingen:


Voordat wij tot installatie overgaan, vragen wij u om ons te voorzien van duidelijke wegvak omschrijvingen aangevuld met plattegronden. Het is van belang tijdig de exacte locaties aan ons door te geven, bij voorkeur bij de offerteaanvraag zodat wij u maatwerk kunnen aanbieden.


Wij plaatsen de tellers en installeren de slangen. Soms kan er afgeweken worden van het geoffreerde indien ter plaatse blijkt dat dit de nauwkeurigheid van de meting ten goede komt.


Indien gewenst controleren wij tussentijds de locaties op eventuele gebreken (reparaties aan de telslangen zijn dan bij de prijs inbegrepen).


Na afloop van de telperiode demonteren wij alle tellocaties.

 


Indien binnen 1 week een defect aan apparatuur of telslangen geconstateerd wordt, dan verlengen wij gratis, éénmalig, de telling op die locatie met 1 week. Binnen 10 werkdagen worden de gegevens aangeleverd.

Download IGS – leaflett verkeerstellingen

Verkoop en verkeerstellingen:
Dennis Holsteijn (Sales)
Email: dennis@igspijkenisse.nl
Tel: 06-51522397

Comments are closed.