Verkeerstellingen

Eén van de kernactiviteiten van Dinaf is het uitvoeren van fiets en verkeerstellingen door middel van telslangen. Wij hebben inmiddels ruim 500 verkeerstellers in ons beheer. Onze medewerkers zijn zeer ervaren in het bepalen van de meest ideale meetlocatie in een opgegeven wegvak en zijn zeer geroutineerd in het installeren van de telapparatuur.

IGS ONDERSCHEIDT ZICH VAN ANDERE AANBIEDERS IN DE MARKT OP VERSCHILLENDE VLAKKEN:

 1. Eigen fabrikaat telapparatuur en software: IGS werkt met hun eigen apparatuur en software, wat hen een grote expertise geeft op dit gebied. Ze hebben diepgaande kennis en ervaring met hun eigen producten.
 2. Snelle plaatsing van 50 locaties op één dag: Dinaf kan op één dag 50 locaties voor verkeerstellingen plaatsen, zowel in Nederland als België.
 3. Flexibele aanpak bij grote projecten: Bij grote projecten werkt IGS vaak in sessies, waarbij de apparatuur telkens verplaatst wordt. Dit stelt ons in staat om nauwkeurige gegevens te verzamelen over verschillende locaties binnen het project.
 4. Gratis verlenging bij uitval van apparatuur: Als er onverhoopt uitval van apparatuur is, verlengt Dinaf gratis de telling op die locatie met maximaal 1 week. Dit geeft de klanten een extra service en minimaliseert onderbrekingen in de gegevensverzameling.
 5. Controle, validatie en rapportage van gegevens: Na afloop van een telling worden alle gegevens gecontroleerd en gevalideerd door medewerkers van IGS. Als er afwijkingen of onderbrekingen zijn, wordt de oorzaak gerapporteerd. Dit zorgt ervoor dat nauwkeurige cijfers worden geleverd en onderbrekingen tot een minimum worden beperkt.

IGS BIEDT VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN AAN HUN KLANTEN, WAARONDER:

 1. Verhuur en installatie van apparatuur met levering van telgegevens op papier en via e-mail.
 2. Verhuur van alleen de apparatuur.
 3. Installatie van de apparatuur van de opdrachtgever met levering van telgegevens.
 4. Installatie van de apparatuur van de opdrachtgever, aangevuld met gehuurde apparatuur.

WAT BETREFT VERKEERSTELLINGEN MET SLANGEN, KUNNEN ZE GLOBAAL WORDEN ONDERVERDEELD IN TWEE HOOFDCATEGORIEËN:

 1. Tellen van assenparen: Hierbij wordt het aantal passerende voertuigassen geteld en gedeeld door 2. Er kan al dan niet onderscheid worden gemaakt naar rijrichting en fietsen en motorvoertuigen.
 2. Classificeren: Hierbij wordt het verkeer ingedeeld in snelheids- en lengteklassen, en wordt er per klasse geteld. Door het gebruik van twee lussen of slangen achter elkaar en het meten van het tijdverschil kan de snelheid en lengte van het voertuig worden bepaald. Er kunnen grenzen worden opgegeven om verschillende klassen te definiëren, bijvoorbeeld op basis van snelheid en lengte. Gemeten gegevens worden opgeslagen in het geheugen van de verkeersteller.

IGS biedt expertise en flexibiliteit in het uitvoeren van verkeerstellingen, met verschillende opties voor de klanten om aan hun specifieke behoeften te voldoen.

Fietsmonitoring
“Meten is weten” is al meer dan 15 jaar ons slogan! Om fietsbeleid vorm te geven of te updaten is informatie nodig over fietsers. IGS biedt  telsystemen aan welke in praktijk succesvol zijn gebleken en worden toegepast bij diverse opdrachtgevers

RAPPORTAGE

Bij het aanleveren van de classificatiegegevens kunnen we rapportages aanbieden van werk-, weekend- en weekdag gemiddelden, V85 of V90 berekeningen, aparte snelheid- en lengte rapporten, etc. etc. in PDF- en/of Excel-bestandsformaat, via e-mail, via de Cloud, USB-stick en/of papier(meerprijs).

Download IGS – leaflett verkeerstellingen

Verkeerstellingen:
Dennis Holsteijn (Sales)
Email: dennis@igspijkenisse.nl
Tel: 06-51522397

Comments are closed.