FIETSTELSYSTEMEN

Nederland heeft 35.000 kilometer fietspad en het aantal kilometer wegen met fietsstroken bedraagt 4.700 kilometer. Er mag dus worden geconcludeerd dat Nederland een echt fietsland is. Steeds meer mensen verkiezen de fiets boven de auto. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee, het wordt drukker op de fietspaden en hoe blijft de veiligheid van de fietsers gewaarborgd? Onze ervaring op het gebied van het detecteren en registreren van fietsers en voertuigen maakt Dinaf uw partner om oplossingen te bieden.

FIETSMONITORING

“Meten is weten” is al meer dan 45 jaar ons slogan! Om fietsbeleid vorm te geven of te updaten is informatie nodig over fietsers. Dinaf biedt u telsystemen welke in praktijk succesvol zijn gebleken en worden toegepast bij diverse opdrachtgevers.

PERIODIEKE FIETSTELPUNTEN MET ONZE SLANGTELLER 

De DTAC is uitermate geschikt voor het tijdelijk registreren van fietsverkeer en gemotoriseerd verkeer. De DTAC heeft een interne accu welke 3 maanden meegaat zonder dat tussentijds opladen benodigd is. Een telling kan eenvoudig worden gestart door op de startknop te drukken. Uitlezen kan met een USB kabel of geheugenkaart.

Periodiek fietstelpunt
Periodiek Fietstelpunt

PERMANENTE FIETSMONITORING MET PIEZOSYSTEMEN

Om een goed en betrouwbaar inzicht te krijgen van het fietsverkeer is lange periode van meten noodzakelijk. De permanente fietstelsystemen van Dinaf bieden daarbij een goede uitkomst. Middels piezosensoren kunnen fietsers, snorfietsers, brommers en overig verkeer worden geteld, snelheid gemeten, en worden geclassificeerd waarbij de nauwkeurigheid 98% bedraagt. 

Permanent Fietstelpunt

Wilt u meer weten over onze fietstelsystemen? 

Comments are closed.