Dienstverlening Infra

Veiligheid en mobiliteit gaan hand in hand in de infratechniek. In de praktijk is het realiseren van deze doelstellingen een complexe aangelegenheid. Het traject van tender tot oplevering kent namelijk veel onzekerheden. Onze jarenlange ervaring in de infratechniek stelt ons in staat valkuilen te ontdekken en projecten efficiënt te laten verlopen. Ons team van monteurs, uitvoerders en projectleiders staan klaar om elk project tot een succes te maken.

Tenderfase

Een aanbestedingstraject kan veel van uw organisatie vragen. Onze experts ondersteunen u daar waar er gebrek aan capaciteit, relevantie kennis, tijd en ervaring is. Wij brengen complexe vraagstukken terug tot de kern en signaleren kansen en (on)mogelijkheden waar niemand anders ze ziet. Ook stellen wij ons netwerk van leveranciers en dienstverleners tot uw beschikking om te komen tot een juiste prijsvorming.

Ondersteuning in de tenderfase

Ons netwerk

Wij werken samen met gerenomeerde bedrijven in de infratechniek voor de realisatie van onze eigen projecten. De ervaring die wij hierin hebben opgedaan stellen wij ook tot uw beschikking. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar vermindert ook het risico op ondermaats werk. Ons netwerk bestaat niet alleen uit dienstverleners als asfalteerders, maar ook uit leveranciers van detectielussen, verkeersmaatregelen, straatmeubilair etcetera.

Realisatie

Voor de realisatie van uw projecten beschikken wij over ;

 • Adviseur VTII
 • Adviseur Kwaliteit VTTI
 • Adviseur Samenwerking (OG & ON)
 • Realisatie Manager VTTI
 • Project Directeur VTTI
 • Project Manager Realisatie VTTI
 • Project Manager Ontwerp
 • Project Manager Bediening en Besturing
 • Project Manager Procesbeheersing
 • Projectleiders VTTI
 • Werkvoorbereider VTTI
 • (storings)monteurs VTTI
 • HoofdUitvoerder VTTI
 • Uitvoerders VTTI

die wij voor u kunnen inzetten om elk project tot een succes te maken. Ook bieden we ondersteuning in het kernteam van een projectorganisatie. Wij kunnen voor u processen opzetten, projectteams trainen op o.a. samenwerking tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer, en u ondersteunen in de werkvoorbereiding en contractmanagement.

Maar niet alleen in tunnels is Installatie Groep Spijkenisse actief.  Ook langs de Rijks en Provinciale wegen installeren en leveren wij MTM systemen, Detectielussen, Glasvezelnetwerken, Openbare Verlichting, Portalen, Signaalgevers, Hoogtedetectie, SOS systemen en telpunten voor de registratie van voertuigen of fietsers.


Installatie Groep Spijkenisse biedt u vanaf de tenderfase tot en met de uitvoering een totaalpakket voor een fixed prijs.

Wij hebben monteurs TTI, storingsmonteurs TTI, uitvoerders TTI, uitvoerders TTI buitengebied,  projectleiders TTI, die wij voor u kunnen inzetten op een project om het tot een succes te maken.

EMVI binnen een tender/project is voor IGS een belangrijk punt waar we op scoren. Ook op dit punt denken wij mee en verzorgen eventueel een EMVI training om alle aandachtsgebieden te bespreken en uit te werken.

“Renoveren kan je leren” is voor ons een begrip dat wij hebben geleerd tijdens de afgelopen jaren. 

Installatie Groep Spijkenisse is een flexibel bedrijf met een no nonsens mentaliteit. Uw probleem is onze uitdaging!


Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring, een gedegen opleiding en het modernste gereedschap tot hun beschikking.

Ons DNA is kwaliteit, snelheid en flexibel zijn.

Download IGS – leaflett Infratechniek

Projecten:
Jan Holsteijn (Directie)
Email: jan@igspijkenisse.nl 
Tel: 06-15908014

Comments are closed.