VT300

De VT300 is de nieuwste generatie slangteller. Deze verkeersteller is standaard voorzien van 2-kanalen voor
de slangen. Het uitgebreide model is voorzien van 4-kanalen waardoor er meer slangconfiguratie mogelijkheden zijn.

De VT300 verkeersteller heeft 8 Mb intern flash geheugen waarmee ruim 2 miljoen as-events kunnen worden opgeslagen. De voeding bestaat uit hoogwaardige interne lithiumbatterijen welke, afhankelijk van gebruik, 5 tot 10 jaar meegaan. Deze verkeersteller is gemakkelijk in te stellen vanwege het bedieningspad met tekstdisplay. Het systeem registreert as-events die door de verwerkingssoftware worden omgezet in aantallen, klasse, snelheid en afstand tussen voertuigen. Deze ruwe data wordt door gebruik van een USB kabel of een USB stick naar een PC of laptop getransporteerd, waar het met TRAX Pro software omgezet kan worden naar VBV data of diverse rapporten. Traxpro biedt een scala aan mogelijkheden voor het maken van classificatie schema’s en om de teldata in VTEL-format te exporteren zodat deze in VTEL kan worden ingelezen.

De ruwe gegevens (as-events) blijven bewaard waardoor deze altijd beschikbaar zijn voor toekomstige analyses.
De VT300 is eenvoudig te verplaatsen doordat er met slangen wordt geregistreerd. Naast gemotoriseerd verkeer kunnen ook fietsers worden geregistreerd.

 VT300+

De VT300+ biedt de mogelijkheid om de teldata op afstand uit te lezen. Bij de VT300+ wordt het datatransport tussen de VT300 en de software op afstand geregeld via een intelligent draadloos GPRS modem, de D200. De data van de verkeersteller wordt automatisch verzonden naar de BackOffice of naar een server bij de klant of afnemer.

Door deze dagelijkse verbinding is het mogelijk de data per dag te verwerken, te controleren of de verkeersteller correct functioneert en/of er geen data van één van de slangen ontbreekt, wat kan duiden op een kapot gereden slang. Dit heeft als voordeel dat een kapotte slang in een eerder stadium kan worden vastgesteld en kan worden hersteld.

TraxPro Software

De Traxpro software wordt gebruikt om de gegevens die de VT-300 of VT300+ verzamelt te verwerken.
Naast de data van de VT-300 kan met TraxPro ook de data van de Traffic Radar en de data van de M210 worden verwerkt.

Verkoop en verkeerstellingen
Dennis Holsteijn (Sales)
Email: dennis@igspijkenisse.nl
Tel: 06-51522397

Comments are closed.