De HCS360 slangteller is speciaal ontwikkeld  om snel en efficiënt over telgegevens te kunnen beschikken.

De HCS360 is voorzien van een modem waardoor de data automatisch verzonden wordt naar onze Backoffice waar de data dagelijks aan u beschikbaar wordt gesteld.

De HCS360 beschikt over oplaadbare lithiumbatterijen, deze zorgen ervoor dat u een jaar lang ongestoord metingen uit kunt voeren. Wanneer de lithiumbaterijen leeg zijn kunt u deze eenvoudig met bijgeleverde kabel opladen via de USB poort. Het 4-G modem zorgt voor een stabiele dataverbinding met landelijke dekking. In geval van een netwerk storing zorgt het intern geheugen van 1000Mb dat de data lokaal op het apparaat wordt opgeslagen. Zodra de netwerkverbinding is hersteld zal de HCS360 de opgeslagen data verzenden naar de Backoffice en beschikbaar stellen aan de gebruiker.

De behoefte aan informatie over het weggebruik neemt toe Met de HCS360 kunt u direct na plaatsing van deze systemen dagelijks de data inzien vanaf elke computermet internet. Het grote voordeel is dat rapportages directna het einde van de meting via een en dezelfde applicatie kunnen worden opgesteld en ingezien met slechts enkele muisklikken. Apparatuur hoeft niet meer eerst uitgelezen te worden alvorens er een rapportage kan worden opgesteld. Het betreft letterlijk enkel het neerleggen van de HCS360 slangtelsystemen en het weghalen daarvan. Hierdoor is er geen tijd meer nodig om de data uit de teller te halen en om te zetten in een rapportage. Dit biedt ruimte om sneller te schakelen op metingen, aangevraagd door bijvoorbeeld bewoners.

 

Hebt u zelf geen telapparatuur in uw beheer?

Metingen kunnen voor u worden uitgevoerd. De HCS360 geeft de uitvoerder de mogelijkheid om de teller op afstand te monitoren waardoor de werking van de ingezette apparatuur ten alle tijden contoleerbaar is voor de uitvoerder.

 

 

Technische specificaties:

  • IP 67 waterdichte metalen behuizing afm. 259 x 130 x 62 mm
  • Gewicht: 1.8 Kg

Voeding

  • 4 interne high capacity oplaadbare Lithium batterijen Met opgeladen batterijen kan ongeveer een jaar onafgebroken het verkeer worden gemonitord.
  • De batterijen worden via USB 2.0 opgeladen

Instelmogelijkheden:

  • Gemengd verkeer of (brom)fietsers

Dataopslag:

  • Individuele as-events met tijdsstempel
  • 1000 Mb interngeheugen
  • 6 miljoenen as-events

Datatype: Aantallen, clasificatie en snelheid. ingewonnen data inzichtelijk via online module

Bediening: Controleren juiste werking d.m.v. controlle functie. (meekijken met registraties, netwerkverbindinge.d.)

Uitleesmogelijkheid: Online of Handmatig via USB 2.0

Dataverwerking: Vtel export,CSV

 

Voor vragen, een demo of een offerte kunt u contact met ons opnemen;

Verkoop en Verkeerstellingen
Dennis Holsteijn (Sales)
Email: dennis@igspijkenisse.nl
Tel: 06-51522397

Comments are closed.