SAMEN NAAR EEN MOBIELE TOEKOMST

Vakbeurs Mobiliteit is hét platform voor innovatie, kennis en netwerkkansen in het vakgebied. Draagt u als professional ook bij aan de toegankelijkheid, duurzaamheid en mobiliteit van steden?

Dit jaar staan I.G.S. en Dinaf Traffic Control samen in één stand om u de laatste ontwikkelingen op het gebied van onze verkeerstellers te laten zien en onze dienstverlening voor het uitvoeren van verkeerstellingen en verkeersonderzoeken en de bijbehorende dataverwerking.

Wij staan voor u klaar in onze stand D.11. Bezoek onze beurspagina voor de laatste informatie.

Openingstijden:
Donderdag 25 november 2021 van 9:00 tot 17:00

6 REDENEN OM TE BEZOEKEN

 1. Hier wordt de toekomst van mobiliteit bepaald
  Er is wereldwijd een enorme omslag gaande op het gebied van mobiliteit. Er worden nieuwe slimme concepten gelanceerd en het draagvlak voor deze innovaties wordt steeds groter. Van zelfrijdende auto’s en drones, tot MaaS en circulair bouwen: op de beursvloer worden over ieder onderdeel van mobiliteit gesprekken gevoerd en beslissingen gemaakt.
 2. Bespaar zeeën van tijd
  Wilt u weten welke nieuwe producten, diensten, innovaties en partijen voor uw werk van belang zijn? De hele markt is gedurende één dag op één plek voor u verzameld. Dat bespaart een hoop zoekwerk en losse afspraken.
 3. Inspirerende kennissessies en lezingen
  Tijdens de beurs kunt u aanschuiven bij hoogwaardige kennissessies en lezingen over uiteenlopende thema’s en vraagstukken. Zo leert u in een inspirerende omgeving alles over de laatste trends en ontwikkelingen.
 4. Kosteloos en zorgeloos
  Een bezoek aan de beurs kost niets. Toegang tot de beursvloer én de lezingen is gratis. U kunt kosteloos bij het beursgebouw parkeren en gebruik maken van de pendeldienst van/naar Station Houten. Er wordt bovendien de hele dag koffie, thee en fris geserveerd.
 5. Hét netwerkevenement voor iedere professional
  Op de beursvloer komen meer dan 2.300 van uw vakgenoten samen. U bent overal welkom voor een goed gesprek en kunt de hand schudden met mensen die via mail of telefoon lastig bereikbaar zijn.
 6. Alle denkbare producten en diensten
  Alle aspecten van mobiliteit zijn vertegenwoordigd. Op de beursvloer vindt u een grote verscheidenheid aan thema’s, zoals Smart Mobility, Infrastructuur & inrichting, Fiets- en voetverkeer, Openbaar vervoer, Parkeren en MaaS.

Comments are closed.