Speedmaster snelheidsdisplay

“Visuele snelheidsbeïnvloeding: snel inzetbaar, direct resultaat”

Kinderen, ouderen en etsers blijven uiterst kwetsbare verkeersdeelnemers, terwijl inzittenden van motorvoertuigen steeds beter worden beschermd. Visuele snelheidsbeïnvloeding wordt steeds meer gezien als een effectief middel om ongevallen te voorkomen.

Deze aanpak wordt door de overgrote meerderheid van zowel bestuurders als omwonenden aanmerkelijk beter gewaardeerd dan alternatieve maatregelen als verkeersdrempels en flitspalen. Uit ervaring is gebleken dat visuele snelheids beïnvloeding het aantal hardrijders sterk vermindert! Niet alleen bij scholen maar bijvoorbeeld ook bij winkelcentra en langs veel gebruikte (sluip)routes.

Het nieuwe Speedmaster snelheidsdisplay is een lichtgewicht en gebruiksvriendelijk systeem welke over alle functionaliteiten beschikt om bestuurders te attenderen op de gereden snelheid. Het systeem beschikt afgezien van de snelheidsweergave
over een smiley icoon in LED groen en een huilend gezichtje
in LED rood. De systemen zijn eenvoudig te rouleren middels gebruiksvriendelijke montagebeugels.

Ook is het mogelijk om de snelheidsgegevens op te slaan en deze optioneel via 3G/4G door te sturen naar de Backoffice van IGS. U kunt in dat geval eenvoudig inloggen op de website en altijd bij de snelheidsdata. Het systeem kan optioneel worden geleverd met zonnepaneel zodat het geheel zelfstandig kan blijven opereren.

Verkoop en verkeerstellingen
Dennis Holsteijn (Sales)
Email: dennis@igspijkenisse.nl
Tel: 06-51522397

Comments are closed.