Lusdetectie
Gebaseerd op bewezen technologie is de nieuwe generatie van het verkeersinformatiesysteem voor verkeerregistratie en classificatie, de Marksman 680.

De M680 is uniek in zijn veelzijdigheid en exibiliteit. De verkeersteller is volledig programmeerbaar, verzamelt data zoals aantallen, snelheid, lengte en voertuigklasse. Tot een maximum van 8 rijstroken, kan er per rijstrook een con guratie ingesteld worden. Het dataformaat, welke door de gebruiker kan worden gespecificeerd, wordt opgeslagen in het geheugen of realtime weergegeven.

Telemetrie
Telemetrie is een kostenbesparende oplossing voor het verzamelen van data. De M680 kan worden uitgevoerd met een telemetrie poort om de data per modem op afstand te kunnen uitlezen. Een lokale poort voor communicatie met de PC blijft beschikbaar.

Veelzijdige plaatsingsmogelijkheden

De M680 is in diverse uitvoeringen leverbaar. Voor een permanente opstelling met minimaal bezoek aan de site wordt de M680 in een vaste RVS buitenkast geplaatst. Deze kast wordt aan een mast gemonteerd. De verkeersteller wordt gevoed via een zonnecelpaneel of een 230V-aansluiting.

Voor verplaatsbare meetpunten is er een oplossing waarbij de M680 ondergebracht wordt in een handzame, slagvaste, aluminium kast. De M680 wordt gevoed door een interne accu of vier extra accu’s. Deze accu’s kunnen worden verwisseld zonder verlies van data aangezien het interne geheugen beschikt over een back-up batterij.

Verkoop en verkeerstellingen
Dennis Holsteijn (Sales)
Email: dennis@igspijkenisse.nl
Tel: 06-51522397

Comments are closed.