Verkeerstellingen en Verkeersonderzoeken.

IGS gebruikt voor de verkeerstellingen de verkeersteller van het merk Metrocount. Deze verkeersteller slaat iedere passage op waardoor het mogelijk is om achteraf iedere gewenste rapportage te maken. U hoeft van te voren geen opgave te doen van bijvoorbeeld de snelheidsgroepen en klassen van de voertuigen. Dit overleggen wij met u voordat wij de rapportage gaan uitwerken. Wij bieden Flexibiliteit in de rapportage fase.

Alle verkeerstellingen die uitgevoerd worden door Installatie Groep Spijkenisse omvatten de installatie van slangen en tellers, controle, demontage en de rapportage van gegevens.

 

verkeersteller

Werkwijze verkeersonderzoeken :

Voordat wij tot installatie overgaan, vragen wij u om ons te voorzien van duidelijke wegvak omschrijvingen aangevuld met plattegronden. Het is van belang tijdig de exacte locaties aan ons door te geven, bij voorkeur bij de offerteaanvraag zodat wij u maatwerk kunnen aanbieden.

Installatie Groep Spijkenisse plaatst de tellers en installeert de slangen. Soms kan er afgeweken worden van het geoffreerde indien ter plaatse blijkt dat dit de nauwkeurigheid van de meting ten goede komt.

Indien gewenst controleren wij tussentijds de locaties op eventuele gebreken (reparaties aan de telslangen zijn dan bij de prijs inbegrepen).
Na afloop van de telperiode demonteren wij alle tellocaties.

Indien binnen 1 week een defect aan apparatuur of telslangen geconstateerd wordt, dan verlengen wij gratis, éénmalig, de telling op die locatie met 1 week (vandalisme en invloeden van buitenaf uitgesloten).
Binnen 10 werkdagen worden de gegevens, per e-mail en/of op papier gerapporteerd.

Verkoop en verkeerstellingen
Dennis Holsteijn (Sales)
Email: dennis@igspijkenisse.nl
Tel: 06-51522397

Comments are closed.