Dienstverlening Infra

Door de jaren lange ervaring in het renoveren, nieuwbouw en onderhouden van TTI (Tunnel technische Installaties) is IGS in staat om renoveren en nieuw bouwen van tunnels efficiënt te laten verlopen.

Maar niet alleen in tunnels is IGS actief.  Ook langs de Rijks en Provinciale wegen installeren en leveren wij MTM systemen, Detectielussen, Glasvezelnetwerken, Openbare Verlichting, Portalen, Signaalgevers, Hoogtedetectie, SOS systemen en Telpunten voor voertuig registratie.

Aanbestedingen:

IGS biedt u vanaf de tenderfase tot en met de uitvoering een totaalpakket voor een fixed prijs.
U moet hierbij denken vanaf dag één onze deelname in het tenderteam zonder kosten van uw kant. Wij denken met u mee tijdens de tenderfase en gebruiken ons netwerk om de meest voordelige aanbieding mee te nemen in de tender.

Wij hebben monteurs TTI, storingsmonteurs TTI, uitvoerders TTI, uitvoerders TTI buitengebied,  projectleiders TTI, die wij voor u kunnen inzetten op een project om het tot een succes te maken.

EMVI:

EMVI binnen een tender/project is voor IGS een belangrijk punt waar we op scoren. Ook op dit punt denken wij mee en verzorgen eventueel een EMVI training om alle aandachtsgebieden te bespreken en uit te werken.

“Renoveren kan je leren” is voor ons een begrip dat wij hebben geleerd tijdens de afgelopen jaren. U leest hier meer over op de pagina Tunnel Technische Installaties.

WIJ HELPEN U DOOR DE TUNNEL HEEN!

IGS is een flexibel bedrijf met een no nonsens mentaliteit. Uw probleem is onze uitdaging! Wij staan 24/7 voor u klaar met onze technici. Onze zeer ervaren monteurs staan dag en nacht, in weer en wind, voor u klaar voor bijvoorbeeld het oplossen van een storing in een tunnel of als u een capaciteit probleem heeft op uw project.
Al onze medewerkers hebben jaren lange ervaring, een gedegen opleiding en het modernste gereedschap tot hun beschikking.

Ons DNA is kwaliteit, snelheid en flexibel zijn.

 

 

 

Projecten:
Jan Holsteijn (Directie)
Email: jan@igspijkenisse.nl 
Tel: 06-15908014

Comments are closed.